NIEUWS

Biogasinstallatie

in de kijker

Agrikracht Moorslede:

Bekijk onze video

 

Project in de stijgers:

 

Albertstroom

in Grobbendonk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de nodige vergunningen op zak werd eind 2016 het startschot gegeven voor de bouw van onze grootste biogasinstallatie tot nu toe: Albertstroom te Grobbendonk.

 

De bouw wordt volledig gecoördineerd door BiogasTec vanuit de ervaringen opgedaan met onze andere biogasinstallaties. Jaarlijks kan tot 150.000 ton organisch biologisch materiaal worden omgezet naar biogas. Dit gas wordt via warmtekrachtkoppeling (WKK) omgezet naar elektriciteit en warmte. De warmte wordt volledig aangewend op de eigen site als procesenergie terwijl er groene elektriciteit wordt gemaakt voor meer dan 12.000 gezinnen.

 

Neem contact op voor meer informatie.

BiogasTec biedt u een waaier aan diensten aan gerelateerd aan duurzame energieproductie. Wij hebben een eigen labo om op korte termijn zicht te krijgen op bepaalde opportuniteiten of om processen op de voet te volgen en bij te sturen indien nodig.

 

 

Wij zorgen ervoor dat uw afvalstroom gegarandeerd wordt verwerkt en dit bij één van de installaties die door ons worden ondersteund. Hiertoe bieden wij u eveneens logistieke ondersteuning.

Daarnaast kunnen wij uw volledige project gaan ontwikkelen, gaande van de opportuniteit tot de exploitatie van de installatie.

Naast onze kernactiviteit, het bouwen en exploiteren van biogasinstallaties, kan BiogasTec u al dan niet in samenwerking met onze zusterbedrijven (Trevi, BETE, IPEC) een oplossing bieden voor vele andere milieugerelateerde problemen of wensen en dit in de domeinen water, lucht, bodem en mest.

labo

afvalverwerking

via biogas

investeringen en projectontwikkeling

milieutechnologische oplossingen

BiogasTec NV /Dulle-Grietlaan 17/4 9050 Gentbrugge / BE 876.673.627 / Tel +32 (0)9 242 85 50 / Fax +32 (0) 9 222 88 89 / Email: info(at)biogastec.com